Om os

Vi er 3 gode kollegaer som har lavet Petpower.dk sammen. Vi har i alt over 30 års erfaring i branchen, og den vil vi gerne bruge til at give kunderne:

  • Stort udvalg
  • God kvalitet
  • Højt serviceniveau
  • Lav pris

Vores mission er at give danskerne en webshop og en fysisk butik med gode kvalitetsvarer, der matcher behov på både pris, kvalitet og udvalg, så de ikke behøver at handle i flere butikker eller på flere forskellige webshops. 

Petpower.dk er en Dansk E-mærket webshop som hører hjemme i den sønderjyske by Haderslev. Der har vi vores fysiske butik på Vinkelvej 3C med Click and Collect samtidig med vi sender ud til hele Danmark.
Vi er 3 kollegaer fra en af Danmarks største dyrehandelskæder. Da butikkerne blev solgt, var vi dog enige om at vi ikke var færdige med at forkæle danskerne med masser af gode tilbud og en fantastisk kundeservice. Vi besluttede derfor at fortsætte vores passion i Petpower.dk.

Vi arbejder efter mottoet at hvis kunden er tilfreds er vi alle tilfredse. Vi bestræber os på at levere en god solid sønderjysk kundeservice og at du altid kan få råd og vejledning vedr. Dine kæledyr.

I petpower er vi:

Michael: har over 20 års erfaring fra dyrehandelbranchen hvor han har været med til at opbygge en af de største dyrehandelkæder. Michael er firmaets lageransvarlig og vores store stjerne på liveshop og i ser ham helt sikkert på stories og annoncer på Facebook. 

Lars: har ligeledes mange års erfaring 5 år som butikchef og 6 år som distrikchef inden for dyrehandel, han er firmaets tekniske geni og i vil opleve at det oftest er Lars som i får i røret eller får mails fra hvis i har spørgsmål vedr. Jeres kæledyr, ordre eller andet på shoppen.

Mona: er ny i branchen- men har stor erfaring indenfor kundeservice. Hun er vores humørspreder og den der altid ved hvornår der skal en kage til. Hun er pt i oplæring i at lave hundetegn, men tag ikke fejl, hun har store ambitioner om at skabe en god sønderjysk forretning hvor vigtige nøgleord er ordentlighed, kundeservice og gode produkter er i højsæde.

Vi glæder os til at byde jer velkommen som kunde i Petpower.

www.Petpower.dk

Michael, Mona og Lars

42 68 68 92

Vinkelvej 3C, 6100 Haderslev

Info@petpower.dk