Levering

Fragt

Levering Hjem Pakkeshop
Samlet vægt 0-19kg 59kr 39kr
Samlet vægt 19-29kg 59kr Pakkeshop modtager ikke over 19kg
Samlet vægt 29kg+ 108kr Pakkeshop modtager ikke over 19kg

 

Under bestilling af varer, før betaling, vælges leveringsmetode. Det er muligt at vælge levering til døren eller til pakkeshop. 

Vi leverer udelukkende til Danmark. Vi tilbyder levering til pakkeshop fra 39 kr. og hjemlevering fra 59 kr.

Hvis du ikke er hjemme ved levering vil pakken blive stillet. I bemærkningsfeltet er der mulighed for at anføre om varen kan stilles i carport eller lignende. Varer der stilles uden kvittering, er for modtagers eget ansvar og risiko.

HUSK ALTID FRI FRAGT OVER 399kr.

 

Levering til pakkeshop

Levering til pakkeshops koster 39 kr. Ordrer som har en samlet vægt på over 19 kg. eller hvor ordren fylder en kasse større end 120 * 60 * 60 cm kan ikke leveres til en pakkeshop. Alternativt kan vælges en hjemlevering fra 59 kr.

 

Hjemlevering

Hjemlevering koster 59 kr. pr. pakke. Vores pakker har en maks. vægt på 29 kg. pr. pakke. Såfremt din ordre har en højere totalvægt end 29 kg., vil din ordre blive pakket i to eller flere pakker (afhængig af den samlede vægt). Hjemlevering af en ordre på 36 kg. vil til eksempel koste 108 kr. idet ordren vil blive fordelt i to pakker. 

 

Leveringen og leveringstid

Vi har en målsætning om at afsende alle ordrer afsendes indenfor 1-3 hverdage fra vores lager. Ved levering til Bornholm og ikke-brofaste øer må der påregnes 1 ekstra leveringsdag.

Såfremt kunden selv vælger, at der må ske levering ved at stille varen på ejendommens grund, selvom ingen er hjemme, bærer kunden selv ansvaret for varens beskaffenhed efter levering.

Såfremt varen ønskes stillet i en opgang med dørtelefon, og du ikke er hjemme til at tage imod varen, kan vi ikke sikre levering.  Vi anbefaler derfor, at pakken leveres til en alternativ adresse, hvis du bor i opgang med dørtelefon og ikke er hjemme til at modtage pakken. 

Vi anbefaler kunden at undersøge varen ved levering.