Handelsbetingelser & Persondatapolitik

     

Generelle oplysninger


Petpower.dk ApS
CVR: 42808679
Skånevej 4, 6230 Rødekro
Info@petpower.dk

Tlf: 42686892

 

Betaling

Når ordren er afgivet på Petpower.dk accepteres de gældende handelsvilkår og køber garanterer, at alle de oplysninger som køber har angivet, er korrekte.

Vi trækker først beløbet fra ordren, når varen er afsendt fra vores lager.

Betaling kan foretages med: Visa/Dankort, Visakort, Mastercard, Maestro, Visa Elektron, Mobilepay,

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse samme dato hver måned.

Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. Læs mere her: https://viabill.com/dk/legal/viabill/

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv 25% moms.

Vi tager ikke kortgebyrer.

Fragt

Under bestilling af varer, før betaling, vælges leveringsmetode. Det er muligt at vælge levering til døren eller til pakkeshop. 

Vi leverer udelukkende til Danmark. Vi tilbyder levering til pakkeshop fra 39 kr. og hjemlevering fra 59 kr.

Hvis du ikke er hjemme ved levering vil pakken blive stillet. I bemærkningsfeltet er der mulighed for at anføre om varen kan stilles i carport eller lignende. Varer der stilles uden kvittering, er for modtagers eget ansvar og risiko.

Frifragt ved køb over 399kr.

Levering til pakkeshop

Levering til pakkeshops koster 39 kr. Ordrer som har en samlet vægt på over 19 kg. eller hvor ordren fylder en kasse større end 120 * 60 * 60 cm kan ikke leveres til en pakkeshop. Alternativt kan vælges en hjemlevering fra 59 kr.

Hjemlevering

Hjemlevering koster 59 kr. pr. pakke. Vores pakker har en maks. vægt på 29 kg. pr. pakke. Såfremt din ordre har en højere totalvægt end 29 kg., vil din ordre blive pakket i to eller flere pakker (afhængig af den samlede vægt). Hjemlevering af en ordre på 36 kg. vil til eksempel koste 108 kr. idet ordren vil blive fordelt i to pakker. 

Leveringen og leveringstid

Vi har en målsætning om at afsende alle ordrer afsendes indenfor 1-3 hverdage fra vores lager. Ved levering til Bornholm og ikke-brofaste øer må der påregnes 1 ekstra leveringsdag.

Såfremt kunden selv vælger, at der må ske levering ved at stille varen på ejendommens grund, selvom ingen er hjemme, bærer kunden selv ansvaret for varens beskaffenhed efter levering.

Såfremt varen ønskes stillet i en opgang med dørtelefon, og du ikke er hjemme til at tage imod varen, kan vi ikke sikre levering. Vi anbefaler derfor, at pakken leveres til en alternativ adresse, hvis du bor i opgang med dørtelefon og ikke er hjemme til at modtage pakken.

Vi anbefaler kunden at undersøge varen ved levering. 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
 
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@petpower.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk dog at følgende produkter ikke kan returneres:

  • V-mærkede loppe & flåtmidler, af hensyn til lovgivningen fra lægemiddelstyrelsen
  • Hundetegn der er graveret

Hvis du vil bruge GLS kan du sende en mail til Info@petpower.dk, så sender vi en returlabel på din mail du kan printe, og vi modregner i varen når denne modtages.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Hvis du vil bruge GLS kan du sende en mail til Info@petpower.dk, så sender vi en returlabel på din mail du kan printe, og vi modregner i varen når denne modtages.

Bemærk dog at følgende produkter ikke kan returneres:

  • V-mærkede loppe & flåtmidler, af hensyn til lovgivningen fra lægemiddelstyrelsen Du kan få flere oplysninger ved at kigge på www.laegemiddelstyrelsen.dk eller ringe til dem på telefon 44 88 95 95.
  • Hunde/Kattetegn med indgravering, medmindre der er tale om fejlgravering fra vores side

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.


Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.
 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:
Petpower

Skånevej 4

 6230 Rødekro
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.


Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Varen sendes til:

Petpower

Skånevej 4

6230 Rødekro
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  

Legetøj, Liner, Senge mm.

Vi gør opmærksom på at alt udstyr til dyr, kan gå i stykker hvis dyret ikke og dyret bør holdes under opsyn, mens de leget med legetøjet. Tag ødelagt legetøj væk fra dyret.

Naturlige produkter

Naturlige produkter kan variere ud fra billedet, da disse som navnet antyder er lavet af naturlige materialer som fx. træ. Dette gør de har naturens form og kan variere fra billedet i udseende og størrelse.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
Dette gælder fx. Post Nord, Gls, eller en leverandør hvis varen kommer direkte fra dem.
 
Personoplysningerne registreres hos Petpower og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på www.Petpower.dk er Lars Lykke Nielsen.  


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: Support@petpower.dk.  

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Info@petpower.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

 

 

 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 15.6.22

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Fortrydelsesformular.pdf